• 1403/03/11 - 20:35
  • - تعداد بازدید: 86
  • - تعداد بازدیدکننده: 81
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جمع آوری و معدوم سازی  ۲۵۷ چشمه قلیان در میناب به مناسبت هفته ملی بدون دخانیات

دکتر عبدالعظیم احمد پور مدیر شبکه بهداشت و درمان میناب گفت : در راستای گرامیداشت هفته ملی بدون دخانیات و با هدف ارتقای سلامت جامعه، با هماهنگی مقام قضایی ۲۵۷ چشمه قلیان  از ۲۱ واحد صنفی کافه و رستوران در سطح شهرستان جمع آوری و‌معدوم گردید .

دکتر احمد پور گفت:به مناسبت گرامیداشت هفته ملی بدون دخانیات و در این راستای  ، شعار ملی  "" حفاظت از کودکان و نوجوانان در برابر دخانیات ; حق و مسئولیت همگانی " با هماهنگی مقام قضایی و در قالب ۶  اکیپ مشترک از  بازرسین سلامت محیط و کار ستاد شبکه بهداشت و درمان میناب ، پلیس اطلاعات اماکن ، تعزیرات ، اداره صمت از ۲۱ واحد صنفی کافه ، رستوران بازدید و تعداد ۲۵۷ چشمه قلیان جمع آوری و معدوم گردید .

دکتر احمد پور درباره مضرات مصرف قلیان تصریح کرد : قلیان، دود و مواد سمی مشابه سیگار را به بدن وارد می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های تنفسی، قلبی و عروقی، سرطان و سایر بیماری‌های مزمن را افزایش می‌دهد و برای سلامت افراد غیرسیگاری، به ویژه کودکان و زنان باردار مضر است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 12712
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/03/11 20:35